Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα και τον αρμόδιο για τα αθλητικά αντιδήμαρχο Μανόλη Αδοντάκη είχε την Πέμπτη (20/11) αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παντελή Ευθυμάκη.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, αλλά και γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του ΑΟΧ, αφού το \”φλέγον\” ζήτημα που τέθηκε για συζήτηση ήταν το γηπεδικό και η έλλειψη αθλητικών χώρων για τους \”μικρούς\” αθλητές. 
Ο κ. Ευθυμάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Χανίων ότι τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΧ κάνουν προπόνηση ώρες που θεωρούνται ακατάλληλες και αναγκάζονται να βρίσκονται στα γήπεδα σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες.
Από τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ ζητήθηκε να δοθούν το συντομότερο δυνατό προς χρήση τα βοηθητικά γήπεδα της Μοναχής Ελιάς, που έχουν χαρακτηρισθεί ως ακατάλληλα, καθώς και να επανεξεταστεί και διορθωθεί συνάμα το πρόγραμμα χρήσης των υπαρχόντων γηπέδων, αφού τόνισαν ότι υπάρχουν ανισότητες και εύνοιες κάποιων ομάδων στα προγράμματα που έχουν δοθεί στα σωματεία.
Από τη μεριά του -με βάση και την ενημέρωση από τον Ερ. ΑΟΧ- ο κ. Βάμβουκας ζήτησε πίστωση χρόνου για την εξέταση των προβλημάτων, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να δηλώνει ότι θα επανέλθει για το θέμα αυτό διεκδικώντας με κάθε τρόπο το δίκιο της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook