Όλο ένα και αυξάνονται τα \”μακριά χέρια\” στην Ιεράπετρα.

Πρέπει πλέον να φοβούνται και την \”σκιά\” τους οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, αφού καθημερινά αρκετοί από αυτούς πέφτουν θύματα κλοπής \”κάτω από την μύτη τους\”, με την Αστυνομία να μην μπορεί να εντοπίσει τους δράστες. Οι κακοποιοί χτύπησαν δυο φορές , μέσα σε λίγη ώρα, τόσο γρήγορα που τα θύματά τους ούτε καν τους είδαν!

Ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας ήταν το πρώτο θύμα των άγνωστων δραστών , ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του, στον Ξηρόκαμπο Ιεράπετρας, από υποκατάστημα τράπεζας στο οποίο είχε κάνει ανάληψη ύψους 12.000 ευρώ.

Ο άτυχος άνδρας έκανε ένα σοβαρό λάθος, άφησε τα χρήματα στο κάθισμα του συνοδηγού, όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του. Ώσπου λοιπόν να κάνει τον γύρο, κάποιος, που προφανώς τον παρακολουθούσε από την τράπεζα, πρόλαβε να τα ξαφρίσει και να γίνει καπνός!

Αργότερα, θύμα κλοπής έπεσε και μια νεαρή κοπέλα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας όπου είχε μόλις κάνει ανάληψη ενός όχι ιδιαίτερα μεγάλου ποσού, αλλά σημαντικού για την ίδια.

Τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει το ποδήλατό της, ένας άγνωστος όρμησε και άρπαξε μέσα από το καλαθάκι του ποδηλάτου το πορτοφόλι της! Μάλιστα, κατάφερε να εξαφανιστεί παρά τους πολλούς περαστικούς που παρακολουθούσαν όλο το σκηνικό!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook