Με ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκαν οι δύο ενημερωτικές εσπερίδες για την ασθένεια του καταρροϊκού πυρετού, στον Πρ. Ηλία στις 17-11-14 και στις Κ. Ασίτες,19-11-14.

Οι εσπερίδες διοργανώθηκαν από το Κέντρο «Δήμητρα» Ηρακλείου του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» και τον Δήμο Ηρακλείου. με στόχο την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της νόσου που πλήττει την κτηνοτροφία στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε αυτές μίλησαν, ο κτηνίατρος και Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης, κ. Αλέκος Στεφανάκης, και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Ζαχαρίας Σωμαράς.
«Ευχαριστούμε τους κτηνοτρόφους των περιοχών για την συμμετοχή και το ενδιαφέρων τους. Επίσης ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς τόσο για την φιλοξενία τους όσο και το ενδιαφέρων τους για μελλοντικές ενημερωτικές ημερίδες των αγροτών. 
Το Κέντρο «Δήμητρα» Ηρακλείου όντας κοντά στον αγρότη, είναι ανοικτό σε προτάσεις ενημέρωσης-σεμιναρίων τόσο των αγροτών όσο και φορέων», αναφέρει ανακοίνωση του Κέντρου Δήμητρα στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook