Τα χωριά του δήμου Ηρακλείου Σταυράκια και Δαφνές επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και στελέχη υπηρεσιών. 
Τα Τοπικά Συμβούλια και οι κάτοικοι των χωριών αναφέρθηκαν στα προβλήματα που υπάρχουν, στις ανάγκες που έχουν, ενώ τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν και τη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες του Δήμου και εάν έχουν υλοποιηθεί παρεμβάσεις και δράσεις που είχαν μπει στο δρόμο της υλοποίησης.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου τους ζήτησε να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες, να καταθέτουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ενημερώνουν τη δημοτική αρχή, λέγοντας πως όσα προβλήματα είναι μέσα στις δυνατότητες του δήμου θα επιλύονται αμέσως. 
Ο κ. Λαμπρινός τόνισε με έμφαση ότι, «αυτή τους είδους η επαφή με τους δημότες θα είναι συνεχής και αδιάκοπη καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας. Θα είμαστε σε διαρκή διαβούλευση με τους κατοίκους».
Μαζί με το δήμαρχο ήταν οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, Παιδείας κα. Μαρία Καναβάκη, Δημοτικής Περιουσίας κα. Στέλλα Αρχοντάκη- Καλογεράκη, Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης, Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, καθαριότητας κ. Γιάννης Ρασούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης και ο αντιπρόεδρος κ. Μηνάς Καπετανάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook