Ο Απόστολος Παπαστάμος έδειξε και πάλι τις ικανότητές του καταρρίπτοντας ακόμα δύο πανελλήνια ρεκόρ στην ημερίδα κολύμβησης Grand Prix, που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων στην πρώτη του αγωνιστική δράση για φέτος αφού ο Απόστολος Παπαστάμος έφτασε στην κατάρριψη δύο νέων πανελληνίων ρεκόρ στη δεύτερη και τελευταία μέρα της Ημερίδας κολύμβησης Grand Prix που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο! Ο 13χρονος κολυμβητής κατάφερε να πετύχει το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ την Κυριακή (24/11) το πρωί στο αγώνισμα των 400μ. μικτή ατομική με επίδοση 04.44:21 και ολοκλήρωσε με ένα ακόμα, το απόγευμα, στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 02.12:69. Η αρχή είχε γίνει από το Σάββατο (22/11), με το 01.02:77 στα 100μ. μικτή ατομική, που είναι η κορυφαία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο αγώνισμα στην κατηγορία Παμπαίδων Β\’. 
Η αρχή έτσι έρχεται να είναι η καλύτερη αν μη τι άλλο για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, με την Νικολέτα Πλοκαμάκη να σημειώνει επίσης, στην ίδια Ημερίδα, πανελλήνιο ρεκόρ στις Παγκορασίδες Β\’ στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 02.20.34.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook