Ο Γιάννης Χριστόπουλος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των Ακαδημιών, αφού ουσιαστικά από τα τμήματα υποδομής μεγάλων ΠΑΕ (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Ο προπονητής του Πλατανιά το πρωί της Κυριακής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει, συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Θωμαΐδη, το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ20 και την Κ17 των "ερυθρόλευκων", που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Μάλεμε.

Η Κ20 ήταν νικήτρια με 2-0, με τον Τσίτα να ανοίγει το σκορ στο 10' και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται όταν από σέντρα του Βολονάκη και διεκδίκηση της μπάλας από Τσίτα-Κουράκη ο Μαραγκουδάκης προσπάθησε να διώξει και η μπάλα από κόντρα στον τερματοφύλακα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Τσίτα (2) και Βολονάκη, ενώ η Κ17 έχασε την καλύτερή της ευκαιρία με τον Πλατινάκη. 

Η προπόνηση της Κυριακής

Όσον αφορά την προπόνηση της Κυριακής όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Επισκοπή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Σέχου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Νέπλιακ θεραπεία και ο Γουνδουλάκης δεν συμμετείχε καθόλου, έπειτα από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα.

Τη Δευτέρα (24/11) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες και την Τρίτη (25/11) διπλή προπόνηση στο Μάλεμε.