Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Για αύριο Τρίτη 25/11, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Για αύριο Τρίτη 25/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Για αύριο Τρίτη 25/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook