Ο καταστηματάρχης είχε απομακρυνθεί από το ταμείο, όταν μπήκε μέσα ο νεαρός και άνοιξε την ταμειακή μηχανή. Επέστρεψε, όμως, την κατάλληλη στιγμή για να τον τσακώσει με τις εισπράξεις στα χέρια

Θα προτιμούσε να τον είχαν… συλλάβει αστυνομικοί ένας «μακρυχέρης» νεαρός που μπήκε για να κλέψει χρήματα σε ένα μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Αγίου Μηνά στα τείχη του Ηρακλείου, παρά αυτό που έπαθε όταν ο ιδιοκτήτης τον έπιασε στα πράσα και τον… ξυλοφόρτωσε αλύπητα!

Ο καταστηματάρχης είχε απομακρυνθεί από το ταμείο, όταν μπήκε μέσα ο νεαρός και άνοιξε την ταμειακή μηχανή. Επέστρεψε, όμως, την κατάλληλη στιγμή για να τον τσακώσει με τις εισπράξεις στα χέρια! Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι έψαχνε την… αδελφή του, αλλά ήταν προφανές τι έκανε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έγινε έξω φρενών.

Σε έξαλλη κατάσταση τον άρπαξε από το γιακά, τον πέταξε έξω από το μαγαζί και, αφού του έριξε μερικές «ψιλές», τον γκρέμισε από τα σκαλοπάτια! Πάντως, ο επίδοξος δράστης μπόρεσε να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook