Επίθεση από την πλευρά του γενικού γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, καταγγέλει το συνδικάτο οικοδόμων Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

"Καταγγέλλουμε τον πρόεδρο και ιδιαίτερα τον γενικό γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο καφενείο του ΕΚΗ, χωρίς λόγο και αφορμή την ώρα που έφευγε σε συνάδελφο, μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου 27 χρόνων, με σκοπό τη χειροδικία και ρατσιστικές εκφράσεις.

Επίσης ο γραμματέας του ΕΚΗ καταφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις προς τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων με λεξιλόγιο ύβρεων κατά της οικογένειάς του, που ξεπερνάει τις χρυσαυγήτικες τακτικές και προσπάθησε να χειροδικήσει εναντίον του.

Αποκαλύπτονται λοιπόν οι σκευωροί που επιτίθενται στο συνδικάτο οικοδόμων όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος γι’ αυτούς, ο ωμός αντικομουνισμός και το αντιΠΑΜΕ μένος. Τους τρομάζει ότι αποκαλύπτεται ο ρόλος τους ως εργοδοτικοί κυβερνητικοί συνδικαλιστές.

Να ξέρουν καλά ότι τους οικοδόμους δεν τους τρομάζει ο ωμός τραμπουκισμός και γι’ αυτό μην τους προκαλούν.
Καλούμε τους εργάτες να γυρίσουν την πλάτη τους στους τέως κλακαδόρους του ΠΑΣΟΚ και των εργοδοτών και να δώσουν τη μάχη της απεργίας στις 27/11/14."