Την ίδια ώρα που ο μπασκετικός ΟΦΗ έχει χαρές και πανηγύρια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία η ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου τραβάει το δικό της γολγοθά και ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου θέλοντας να δώσει λίγη χαρά στην οικογένεια του ΟΦΗ αφιέρωσε τον τίτλο στην ομάδα ποδοσφαίρου.

«Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία μας στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ και τον κόσμο του που περνάει δύσκολες ώρες και ευχόμαστε και αυτοί να πάρουν την άνοδο που δικαιούνται με την απόδοση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄ Εθνική ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «Η χρονιά δεν ήταν εύκολη για εμάς γιατί είχαμε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έπρεπε αυτό να το αποδείξουμε και μέσα στο παρκέ. Τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά γιατί οι παίκτες με την απόδοση τους κάνουν μάγκα έναν προπονητή και την διοίκηση. Αντέξαμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μετά από κάποιες ήττες τις διαχειριστήκαμε σωστά και αυτό ήταν το μυστικό για την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου. Λίγες ομάδες καταφέρνουν να πέσουν κατηγορία και να ανασυνταχθούν άμεσα και να ανέβουν και πάλι ως πρωταθλητές. Αυτό έχει να κάνει και με την οργάνωση που υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο. Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα γιατί ήμασταν όλοι μαζί ενωμένοι και στις χαρές και στις λύπες».

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια και στον προπονητή του Ερμή Περάματος τον Ντίνο Καλαμπάκο τονίζοντας ότι «Ηθικά και ο Ερμής είναι πρωταθλητής καθώς μέσα από τόσες οικονομικές δυσκολίες που πέρασε φέτος κατάφερε να πάρει την άνοδο και να επανέλθει μαζί μας στην Α2 κατηγορία».

Όσον αφορά τα σχέδια για την επόμενη μέρα ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε : «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και μπορεί να φτάσει ψηλότερα μέχρι και την Α1 κατηγορία που ξέρω ότι είναι ένα όνειρο της διοίκησης. Τώρα θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και τον τίτλο και στη συνέχεια θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα και τους στόχους της για τη νέα χρονιά».

Ντ. Καλαμπάκος : «Ανεβήκαμε δίκαια παρά τα προβλήματα»

Ο τεχνικός του Ερμή Περάματος Ντίνος Καλαμπάκος αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας ότι «ήταν η πιο πλήρης ομάδας της κατηγορίας και άξια ήταν πρώτος όλη τη χρονιά » επισήμανε για την άνοδο της ομάδας του ότι «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους εμάς γιατί αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές οικονομικές δυσκολίες. Ένα μήνα δεν κάναμε προπόνηση αλλά μαζευτήκαμε 20 μέρες κάναμε προπόνηση και είπαμε ότι από την στιγμή που μπορούμε θα αφήσουμε πέρα τα προβλήματα και θα κυνηγήσουμε το στόχο της ανόδου . Και οι 3 ομάδες που ανέβηκαν στην Α2 κατηγορία πήραν με το σπαθί τους την άνοδο γιατί το άξιζαν με την απόδοση τους όλη τη χρονιά».