Έκλεβαν τσάντες με κλεμμένη μοτοσικλέτα δύο άνδρες από το Ηράκλειο, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το πρωί από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθησαν χθες (26.11.2014) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 30 ετών, για κλοπή. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 30χρονου και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας διενεργήθηκε έλεγχο στους συλληφθέντες οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κατά τη διάρκεια αυτού διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρεθεί από τον ιδιοκτήτη της.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι την ανωτέρω δίκυκλη μοτοσυκλέτα είχαν αφαιρέσει από 42χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη, την 23.11.2014.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ο 28χρονος και ο 30χρονος, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού και κάνοντας χρήση της ανωτέρω μοτοσυκλέτας, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.11 έως και την 26.11.2014, είχαν διαπράξει τρείς (3) κλοπές σε τσάντες στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε διάφορα σημεία (κάδοι απορριμμάτων) της πόλης του Ηρακλείου, ανευρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.

Επιπλέον σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 30χρονο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 0,35 γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook