Ένα διαφορετικό πρωτάθλημα σκακιού από τα άλλα θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/11) το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων διοργανώνει ανοικτό πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τα παράβολα συμμετοχής θα διατεθούν στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Σκακιστές όλων των ηλικιών και όλων των συλλόγων, αναμένεται να κατακλύσουν την Κυριακή το πρωί το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ για ένα πρωτάθλημα σκάκι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Πέραν του ότι,  οι νεαροί αθλητές θα αγωνισθούν στο αγαπημένο τους άθλημα ,θα δώσουν και ένα διαφορετικό κοινωνικό μήνυμα   .
Όλα τα  έσοδα των παραβόλων συμμετοχής θα διατεθούν προς τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου , στα πλαίσια έμπρακτης ένδειξης αλτρουισμού και αλληλεγγύης από τους νεαρούς σκακιστές της πόλης μας.
Τη  διοργάνωση  αυτού  του Πρωταθλήματος γρήγορου σκακιού που θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί από τις 09:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι , έχει αναλάβει η  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ενώ τελεί υπό την  αιγίδα της Π.Ε Χανίων, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και χαίρει της   ευγενικής Χορηγίας του ΟΤΕ και της ΥΔΡΟΑΙΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ. 
Δηλώσεις συμμετοχής στο 28210-55088 και στο 6974-024771 αντίστοιχα.