​Αγνώριστη είναι η Στεφανί του Μονακό, η οποία φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την λάμψη της.
Πριν λίγες ημέρες έκανε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκεί προκαλούν… ΣΟΚ!

Η ίδια φαίνεται κακογερασμένη, ατημέλητη, με το πρόσωπο της να μοιάζει άγριο και πρησμένο, με τις ρυτίδες να καλύπτουν ολόκληρο το κεφάλι της. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει τα μαλλιά της πιασμένα πρόχειρα με ένα λευκό λαστιχάκι.

\"stefani-tou-monako-i-gerasmeni-prigkipissa.w_l.jpg\"

\"upl5474a6832cc09.jpg\"

Στα 47 της, ζει αποκομμένη από τη δημοσιότητα με τα τρία παιδιά της και ασχολείται κατά κύριο λόγο με φιλανθρωπίες. Γι\’ αυτές και μόνο κάνει δημόσιες εμφανίσεις χωρίς -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- να την ενδιαφέρει και πολύ η εμφάνισή της, δείχνοντας όχι απλώς τα χρόνια της – ίσως και λίγο μεγαλύτερη…

\"upl5474a6a35974c.jpg\"
Για την ιστορία, υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες, μια πραγματική πριγκίπισσα, με πράσινα μάτια και ομορφιά βγαλμένη από τα γονίδια μιας από τις μεγαλύτερες καλλονές του Χόλυγουντ, της μητέρας της, Γκρέις Κέλι.

\"upl5474a4a6c0965.jpg\"
Η μικρή κόρη της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ, στα 15 της ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδήγησε τη μητέρα της στο θάνατο. Τραυματίστηκε βαριά, αλλά έζησε.

Τελειώνοντας το σχολείο, ασχολήθηκε με τη μόδα και με τη dolce vita. Οι έρωτές της έγιναν πρωτοσέλιδοι, είτε επρόκειτο για τη σχέση της με τον Γάλλο γόη Αλέν Ντελόν, είτε για τον έρωτα και γάμο της με τον σωματοφύλακά της, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

\"stephanie0a.jpg\"
Αντισυμβατική κι ανήσυχη πέρασε ένα διάστημα στο τσίρκο, κάνοντας σχέσεις αρχικά με εκπαιδευτή ελεφάντων, αργότερα με ακροβάτη – στο μεσοδιάστημα έκανε και τρίτο παιδί αγνώστου πατρός.

Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν για την πάλαι ποτέ λαμπερή πριγκίπισσα, η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια φιλήσυχη ζωή.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook