Η αστυνομία ανακοίνωσε άλλες δύο συλλήψεις μελών της συμμορίας της οποίας μέλος ήταν ο Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν Αλβανό που φέρεται ως εκτελεστής συμβολαίων θανάτου. Μαζί με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της σπείρας, ο οποίος φυγοδικούσε επί χρόνια, συνελήφθη και ένας ακόμη 23χρονος συνεργός του που τον έκρυβε.

Αναζητούνται ακόμη επτά άτομα που συμμετείχαν με διάφορους περιφερειακούς ρόλους στις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διέπραξαν σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων μια ανθρωποκτονία, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος πολιτών κ.ά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκαν:

Η ανθρωποκτονία 43χρονου τα ξημερώματα της 31-10-2014 σε κατάστημα στην Αθήνα.
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας το βράδυ της 6-11-2014 σε βάρος θαμώνων καταστήματος στην Αθήνα.
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, ιδιοκτήτη ανταλλακτηρίου, το βράδυ της 22-09-2014 στην Αθήνα.
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας το βράδυ της 18-10-2014 σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Επιπλέον εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες κλοπών που διέπραξαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος πολιτών που μετακινούνταν με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook