Το ξενοδοχείο Grecotel Kalliston που βρίσκεται στον Γλάρο Χανίων βραβεύτηκε με το "Χρυσό Μετάλλιο" "Gold Award 2011" ως το καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον προορισμό Κρήτη, στην ετήσια εκδήλωση "Blue Awards 2011", που διοργανώνει ο Τουριστικός Οργανισμός TUI Nordic.

Επισημαίνεται ότι τα βραβεία Blue Awards απονέμονται με κριτήριο την ικανοποίηση των πελατών και επιβραβεύουν τα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν για την ιδιαίτερη και παραδειγματική παροχή υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι στην ίδια εκδήλωση, απονεμήθηκε στο Grecotel Kalliston και το ειδικό βραβείο (Special Award 2011) που απονέμεται για πρώτη φορά για τις εξαιρετικές επιδόσεις του ξενοδοχείου στην δημιουργία των πιο ικανοποιημένων πελατών σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων, και αφορά το άριστο προσωπικό και το άριστο σέρβις.

Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν μια αναγνώριση για το προσωπικό του Grecotel Kalliston, που έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέλαβε ο κ. Νίκος Λεντάρης, γενικός διευθυντής του Grecotel Kalliston.

traveldailynews