Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου:

\”Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου των συνδικάτων και των εργαζομένων, η Γενική Απεργία.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι διαδήλωσαν και απαίτησαν να μπει τέλος στις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων που εξαθλιώνουν την κοινωνία και πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα.

Στην μεγαλειώδη πορεία που πραγματοποιήθηκε, το μήνυμα που στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση ήταν ξεκάθαρο και αποφασιστικό,προς την Κυβέρνηση, που με τις μνημονιακές πολιτικές της έχει οδηγήσει το Λαό μας στην εξαθλίωση,προς αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη μας με τις δολοφονικές τους επιθέσεις,
αλλά και προς αυτούς που επιχείρησαν για άλλη μία φορά με ψεύδη, προβοκάτσιες και τραμπουκισμούς να διαβάλουν τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ, με σκοπό την πόλωση και την διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος

Ας καταλάβουν επιτέλους, ότι απέναντι τους έχουν ένα μαζικό και αποφασιστικό συνδικαλιστικό κίνημα, έτοιμο για την ανατροπή των πολιτικών της υποταγής, της εξαθλίωσης και των προσπαθειών τρομοκράτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και όλη την κοινωνία του Ηρακλείου θα συνεχίσουν τον αγώνα για την απόκρουση και την ανατροπή των αδιεξόδων και καταστροφικών πολιτικών Κυβέρνησης – Τρόικας, με κινητοποιήσεις που θα συνεχιστούν άμεσα, με αποκορύφωμα την οργάνωση συλλαλητηρίου την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στις 18:00, στην Πλατεία Ελευθερίας, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook