Την απάντηση του πανύψηλου Γερμανού τερματοφύλακα Τόρστεν Στάκμαν περιμένουν στον Εργοτέλη για να κλείσουν το θέμα της απόκτησης του τερματοφύλακα που είναι από τα βασικά μεταγραφικά ζητήματα της κρητικής ομάδας.

Ο Στάκμαν συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και συζήτησε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινομαυρους» όμως φαίνεται να υπήρξε μια μικρή διαφωνία στο οικονομικό και για αυτό τον λόγο ο ποδοσφαιριστής ζήτησε διορία μέχρι την Τρίτη για να απαντήσει.

Στον Εργοτέλη έχοντας πάρει αρκετά καλές συστάσεις για την αξία του έκαναν δεκτό το αίτημα του Γερμανού τερματοφύλακα κοιτάζοντας όμως παράλληλα και τις άλλες περιπτώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν εντοπίσει για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα.

Εκτός από τον Στάκμαν ο Εργοτέλης ενδιαφέρεται για τον Ράντμαν που υπερασπίστηκε με επιτυχία πέρυσι την εστία του Πανσερραϊκού αλλά και για έναν Αυστριακό τερματοφύλακα το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει στον τύπο.

Φιλικό με την Ουτρέχτη

Στα της προετοιμασίας ο Εργοτέλης που θα βρίσκεται στις 23 Ιουλίου στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έκλεισε την Κυριακή το πρώτο φιλικό που θα δώσει επί Ολλανδικού εδάφους.

Αυτό θα γίνει με την Ουτρέχτη στις 24 Ιουλίου με την οποία όπως είναι γνωστό ο Εργοτέλης έχει αδελφοποιηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook