Το σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\” διοργανώνει σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων στα Χανιά.
Η έναρξη των εργασιών ορίστηκε για το Σάββατο (29/11) στις 08:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Η σχετική ανακοίνωση:
Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ\”, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χανίων) και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), διοργανώνει στις 29-30 Νοεμβρίου 2014
σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων στα Χανιά , όπως προβλέπεται από την συνθήκη της ΟΥΕΦΑ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ, με την ευγενή χορηγία του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.
Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι
προπονητές (ΟΥΕΦΑ Α΄- ΟΥΕΦΑ Β΄ και εξομοιωμένοι γυμναστές) που έχουν πάρει τα διπλώματά τους (ταυτότητες για γυμναστές), μέχρι 31-12-2012.
Επειδή ο αριθμός συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο είναι περιορισμένος θα τηρηθεί προτεραιότητα.
Το Παράβολο συμμετοχής ορίστηκε 50 ευρώ.
Η Έναρξη των εργασιών ορίστηκε το Σάββατο 29-11-2014 και ώρα 08:00π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου. (τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα).
Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα απευθύνεστε στον Γραμματέα και στον Ταμία του Συνδέσμου, κ.κ.Δημήτρη Ανθούση, Χρήστο Παπαδογιάννη στα τηλέφωνα,6947032566,-6976868153 αντίστοιχα. .
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook