Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της άγριας δολοφονίας ενός 57χρονου ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, ο οποίος βρέθηκε από την σύζυγο του, δεμένος και φιμωμένος, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2013.

Ως δράστες συνελήφθησαν από τις αρχές, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκη, 5 άτομα Γεωργιανής καταγωγής, ανάμεσα τους είναι μία γυναίκα αλλά και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, οι οποίοι φέρονται να είχαν ως κίνητρο την ληστεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζονται και ως επαγγελματικά. Σε βάρος των φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων, ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η ανατριχιαστική δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου του 2013, η σύζυγος του εστιάτορα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο άντρας της ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος και δεμένος σε μια καρέκλα. Οι αδίστακτοι δράστες, μάλιστα είχαν φιμώσει και το στόμα του θύματος, και σε αυτό τελικά οφείλεται και ο θάνατος του.

Η σύζυγος του, σοκαρισμένη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο του φονικού έφτασε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και Ιατροδικαστής, ενώ είχε κληθεί και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την διερεύνηση του χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας έφερε τραύμα στο κεφάλι, αλλά ο θάνατός του τελικά επήλθε από ασφυξία. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το θύμα να διέδιδε ότι τα χρήματά του τα κρατούσε στο σπίτι και όχι στην τράπεζα, διότι δεν την εμπιστευόταν. Εικάζεται, ότι οι δράστες ήταν γνωστοί του και γνώριζαν πολλά για εκείνον.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook