Κάποιοι προορισμοί είναι ξεχωριστοί στο μυαλό μας και αποτελούν πόθο που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πράξη. Προορισμοί ιδανικοί για όλες τις εποχές του έτους, προορισμοί με μια κουλτούρα μοναδική που μαγνητίζει διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους ζωής.

Όπως καταλάβατε πιθανότατα από την εισαγωγή, μιλάμε για το Παρίσι.

Τώρα λοιπόν, το Flashnews.gr  και το ταξιδιωτικό γραφείο Round Travel σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα τριήμερο ταξίδι για το Παρίσι, για δύο άτομα.

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπείτε στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook , κάντε like, συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31Δεκεμβρίου 2014.
 

Το πακέτο της προσφοράς

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

* Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα (δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και βαλίτσες)
* 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
* Πρωινό καθημερινά
* Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 28/2/15 εκτός από εορτές και αργίες, αρκεί η γνωστοποίηση του ταξιδιού να είναι εντός 10 ημερών από την ανάδειξη του νικητή.

Η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετικό δημοσίευμα.

 

Το Παρίσι

Το Παρίσι (Paris) γνωστό και ως η Πόλη του φωτός είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας και αποτελεί μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Το Παρίσι περιλαμβάνει την πόλη του Παρισιού και τα περίχωρα και βρίσκεται σε ένα λεκανοπέδιο το οποίο περιβάλλεται από μεγάλα δάση, τα οποία προσφέρουν ανάσα δροσιάς και ανάπαυσης στους Παριζιάνους. Επιπλέον, αποτελεί  πολιτιστική και οικονομική πρωτεύουσα της Γαλλίας, το σημαντικότερο κομβικό σημείο της και έδρα πολλών διεθνών οργανισμών, όπως της UNESCO.

Αποτελεί ένα από τους διαχρονικά δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, καθώς συνδυάζει το καρτποσταλικό με το μοντέρνο και το ρετρό με το αβανγκάρντ. Είναι μια πόλη ιστορική και ταυτόχρονα ζωντανή, που διατηρεί αναλλοίωτα στέκια και εικόνες βγαλμένες από μυθιστορήματα αλλά και ταινίες (σήμα κατατεθέν ο πύργος του Άιφελ ). Γι’ αυτό και δεν εξαντλείται σε ένα ταξίδι.

Το Παρίσι προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον κόσμο που έρχονται να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική της πόλης, τα μνημεία της αλλά και τα πλούσια σε εκθέματα μουσεία του. Ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης είναι ο ποταμός Σηκουάνας ο οποίος χωρίζει την πόλη σε δύο μέρη, την αριστερή και τη δεξιά όχθη.

Σημαντικότερα αξιοθέατα είναι ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου, η Σακρέ Κερ στη Μονμάρτρη, η Παναγία των Παρισίων, το μνημείο της Βαστίλλης, η Πλατεία Βαντόμ, η Πλας ντε Βοζ, τα μουσεία του Λούβρου, του Ορσέ, του Πικάσο, το μουσείο του Ροντέν, το Μπωμπούρ με εκθέματα σύγχρονης τέχνης, το πανεπιστήμιο της Σορβόνης, καθώς και το παλάτι των Βερσαλλιών λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι όπως επίσης και η Eurodisney.

Το Round Travel

Το Round Travel λειτουργεί 25 χρόνια (από το 1987) ως γραφείο γενικού Τουρισμού. Αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, όπως και μέλος του πανελλήνιου συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Ως ταξιδιωτικό γραφείο, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία κ.α., καθώς επίσης και στα Αραβικά Εμιράτα, στις Μαλδίβες, στην Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη.

Πέραν των παραπάνω, το Round Travel, οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διοργανώνει ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες (ανεξάρτητα ταξίδια) σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η διοργάνωση ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία – ναυλώσεις αεροσκαφών και πλοίων.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Round Travel ασχολείται συστηματικά με εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα αντιπροσώπευσης online συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων με πάνω από 120.000 ξενοδοχεία, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές.

Γραφεία Αθήνας:
Σαχτούρη 103, Πειραιάς
Τηλ: 801 11 40840

Γραφεία Ηρακλείου:
Ζωγράφου 12
Τηλ: 2810- 280040
Fax: 2810 – 281506 & 2810 – 284950

Email: roundtravel@roundtravel.gr

Δικτυακός Τόπος: www.roundtravel.gr
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook