Τελευταία ενημέρωση 11:42

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται το επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε ανθοπωλείο στην Τούμπα.

Ο άντρας που το πρωί μπήκε σε ανθοπωλείο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και πυροβόλησε δυο φορές τη σύζυγό του, αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο κατάστημα σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να βγει από το μαγαζί, αλλά εκείνος έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άνδρας που εισέβαλε μέσα στο ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου κρατώντας καραμπίνα και φορώντας κράνος πυροβόλησε δυο φορές στο πρόσωπο τη γυναίκα του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών να μη βγαίνουν στα μπαλκόνια τους.

Η Αστυνομία προσπάθησε να πείσει το δράστη να βγει από το ανθοπωλείο.



Η νεαρή κοπέλα είναι η κόρη του ιδιοκτήτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδει το seleo.gr.



\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook