Την πιο μεγάλη μάχη προκειμένου να πάρει σημαντική παράταση ζωής και να καταφέρει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την επανεξέταση του φακέλου του θα δώσει τη Δευτέρα το πρωί στις 12 ο ΟΦΗ.

Την συγκεκριμένη ώρα έχει οριστεί η συνέχεια της εκδίκασης της Παρασκευής από το Εφετείο Αθηνών των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η κρητική ΠΑΕ κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ ζητώντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας και την ακύρωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων που εξέτασε τον φάκελο της ομάδας ισχυριζόμενη ότι δεν είχε νόμιμη σύνθεση λόγω της συμμετοχής του κ. Σμαϊλη σε αυτή.

Εάν ο ΟΦΗ δικαιωθεί από το Εφετείο Αθηνών θα μπλοκάρει κάθε διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας στη Football League μέχρι και τις 7 Ιουλίου όποτε θα κρατήσει και ανοικτό το θέμα της ανόδου του στη Σούπερ Λίγκα.

Στην αυριανή διαδικασία το παρόν αναμένεται να δώσουν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης , ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ.

Άγνωστο παραμένει το αν θα είναι παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που επέστρεψε την Κυριακή το απόγευμα στο Ηράκλειο από την Αθήνα όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες και αύριο το απόγευμα αναμένεται να δώσει το παρόν στην προπόνηση της ομάδας για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Την Κυριακή πάντως οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό.

Ξαναβγαίνει στους δρόμους ο κόσμος

Μετά από ένα διάστημα αναμονής προκειμένου να ηρεμήσουν και τα πνεύματα ο κόσμος του ΟΦΗ επιστρέφει στις επάλξεις και στον αγώνα για την δικαίωση της ομάδας.

Στις 7 το απόγευμα στη Πλατεία των Λιονταριών οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν δώσει εκ νέου ραντεβού προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο για την ομάδα τους φωνάζοντας για τη δικαίωση της ομάδας τους στο θέμα της αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook