Άναυδοι έμειναν οι δικαστές ακούγοντας τις λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός 48χρονου οδηγού ταξί από τον 27χρονο γιο του στη Βρετανία. 



Το έγκλημα θεωρήθηκε από τους δικαστές στυγερό και ο κατηγορούμενος θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.



Το αποτρόπαιο έγκλημα εξιχνιάστηκε στις 18 Ιουνίου του 2013 στο Μπόρνμαουθ του Ντόρσετ, στη Βρετανία. Στις 16  Μαΐου του 2013 ο 27χρονος μαθηματικός Νάθαν Ρόμπινσον τεμάχισε με πριόνι τον 48χρονο πατέρα του, Ουίλιαμ Σπίλλερ και στην συνέχεια τοποθέτησε τα κομμάτια του άψυχου σώματος σε χαρτοκιβώτια, με τα οποία δημιούργησε μια βάση για την τηλεόραση.



Πατέρας και γιος διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα και αμέσως μετά τον φόνο ο 27χρονος πήγε να περάσει το Σαββατοκύριακο σε φίλους του, στη Γλασκώβη, αφού πρώτα καθάρισε κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης του με ατμό…



\"\"



Όμως, ένας γείτονας που παρατήρησε σημάδια αίματος στους τοίχους του διαμερίσματος, καθώς και η φίλη του θύματος, που ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνιση του συντρόφου της, οδήγησαν στην σύλληψη του 27χρονου, στις 18 Ιουνίου του 2013.



Ο δολοφόνος ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πατέρας του τον βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε ηλικία 13 ετών, κάτι που είχε ξεχάσει με το πέρασμα των χρόνων, αλλά που «ζωντάνεψε πάλι μέσα στο μυαλό του» την ημέρα του φόνου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην απολογία του…



Ο δικαστής Γκρίφιθ Ουίλιαμς ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ ο εισαγγελέας υποστήριξε πως υπήρξε οικονομική διαμάχη μεταξύ των δύο αντρών, επειδή ο δολοφόνος χρωστούσε στον πατέρα του 36.000 λίρες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook