Πολύ καλά στάθηκε στην Τρίπολη η ομάδα Κ17 του Πλατανιά, αλλά δεν ήταν αρκετή η εμφάνισή της για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα, που νίκησε με 2-1.
Τα παιδιά του Γιάννη Κατσούλη πάντως έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τον διαιτητή Αγγελάκο, που τους ακύρωσε γκολ στην εκπνοή με την πρόφαση ότι είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.
Στο βίντεο του arcadia-sports.gr φαίνεται όμως ότι πρώτα προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μαραγκουδάκης εκμεταλλευόμενος το λάθος του Καπετάνου και στη συνέχεια σφυρίζει.

Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 30\’ με τον Ρουσάκη, για να ισοφαρίσει στο 52\’ ο Παπαγεωργίου. Στο 83\’ ο Σαλτάρης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους.
Αστέρας Τρίπολης (Κώστας Μπεντεβής): Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Ι. Παπαγεωργίου, Γκίτσης (70\’ Παπαγιαννέας), Κοντογιαννόπουλος, Κουσιάς (65\’ Θεοδωράκης), Νάτσης, Δ. Παπαγεωργίου (46\’ λ.τ. Σαλτάρης), Τσιώλης (86\’ Δ. Νίκιας), Κυριακόπουλος (72\’ Κουρτέσης).
Πλατανιάς (Γιάννης Κατσούλης): Κουράκης, Μαραγκουδάκης, Παναγιωτίδης (89\’ Μπούχλης), Λέκκα, Κορωνάκης (70\’ Τσέλα), Μαθιουδάκης, Ρουσάκης, Πλατινάκης, Σκουλουδάκης, Κοκάκης (70\’ Αντ. Αμαραντίδης), Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook