Ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, στο οποίο διακρίνεται ένας από τους φερόμενους δράστες της επίθεσης σε βάρος του αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Πέτρου Ινιωτάκη, εξετάζουν εξονυχιστικά οι αστυνομικές αρχές.

Το συγκεκριμένο βίντεο – ντοκουμέντο, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ ΤV και έχει καταγράψει τις κινήσεις ενός άντρα, λίγα λεπτά πριν την δολοφονική επίθεση κατά του αντιδημάρχου, στην οδό Ευρώπης.

Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, έκαναν λόγο για έναν ψηλό κουκουλοφόρο, ο οποίος κατάφερε συντριπτικά χτυπήματα στο κεφάλι στον Π. Ινιωτάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για έναν ακόμη συνεργό του ο οποιος, τον περίμενε σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα, με το οποίο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο βίντεο ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου διακρίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο της οδού Ευρώπης το απόγευμα της Τρίτης στις 18:45:09.

Ο ψηλός ύποπτος ως δράστης της επίθεσης, διακρίνεται δευτερόλεπτα αργότερα να βγάζει με το δεξί του χέρι από το μπουφάν ένα αντικείμενο που κρατά στα χέρια, ενώ κινείται προς το σημείο που έχει παρκάρει το όχημά του ο Πέτρος Ινιωτάκης. Την ώρα δε, που περνά από το πεδίο λήψης της κάμερας, μέχρι που χάνεται από αυτό.

Στο τέλος του βίντεο, από την πλευρά του πεζοδρομίου που περπατούσε ο Πέτρος Ινιωτάκης,, διακρίνεται ένα άτομο φεύγει από την οδό Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook