Επιστολή με αφορμή το κείμενο της κυρίας Χειλά

Κυρία Χειλά

Επειδή μεταξύ αυτών στους οποίους αναφέρεστε διακρίνω και τον εαυτό μου, σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να απευθυνθώ εν συντομια με την παρούσα επιστολή στα γραφόμενα σας μέσω του flashnews.gr και επιφυλάσσομαι για τα "υπόλοιπα" για τα οποία θα τοποθετηθώ από τα δικά μου "λημέρια".

Κατ αρχήν να συνενοηθούμε κυρία Χειλά να του μαζέψουμε τα χρήματα του κυρίου Ρίχτερ, για τα εισητήρια να του τα δώσουμε πίσω μιας και μπήκε σε έξοδα...

Να μη ξεχάσουμε να βγάλουμε και το σκασμό όπως υπονοείτε εμείς στα υπόλοιπα ΜΜΕ που διαμαρτυρόμαστε για την αλλοίωση της Κρητικής Ιστορίας από τον κ Ριχτερ (μιας και το βιβλίο του παρεπιπτώντος, εχει τίτλο η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ) και να του πούμε πολύ ευγενικά να μας λείπει τέτοια εκπροσώπηση από παραχαράκτες της Ιστορίας μας.

Δεν ξέρω από που κατάγεστε και ποια Ιστορία διαβάσατε,αλλά το δικό μου παιδί θέλω να διδαχθεί την ιστορία των Ελλήνων και όχι αυτή που γράφουν οι Γερμανοί την οποία κάποιοι μας καλούν να αποδεχτούμε με σκοτεινές τσαμπουκά,μεθοδεύσεις,παραγράφοντας δικαιώματα και διεκδικήσεις της πατρίδας και της αιματοβαμένης Κρήτης από την Γερμανική μπότα.

Οσον αφορά για το διασυρμό του Πανεπιστημίου,πολύ αργά για δάκρυα.Θα πρέπε όλα αυτά να τα ´χετε σκεφτεί νωρίτερα.Ακόμα και η τελετή έγινε στα σκοτεινά και στα κρυφά, και κατ όπιν κομματικής εντολής όπως μαθαίνουμε να "ανοίξει" η κατάληψη.Τιμά αυτό τον Ρίχτερ ή μήπως το Π.Κ(;)

Περισεύει κα Χειλά η "κάψα" σας για τη παρέα Ρίχτερ και για μας, που διατυπώνουμε αυτές τις απόψεις στα τοπικά ΜΜΕ.

"Στο Σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"... και στα αιματοβαμένα χώματα της Κρήτης από την Γερμανική εισβολή και τα εγκλήματα τους,για Γερμανική μπότα!!!

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρίσω και σας και τον ομοϊδεάτη σας κύριο Στεργίου.

Σε ότι με αφορά σας το δηλώνω δημόσια.Μόλις ξεκίνησα, και έχω σκοπό να μη σταματήσω αν δεν αποκατασταθούν τα πράγματα.

Το οφείλουμε άλλωστε στους Ήρωες και τα θύματα των κατακτητών,στους άοπλους μαχητές κατά της Γερμανικής κατοχής,και στα παιδιά μας.

Από κεί και πέρα,δικαίωμα σας να διατυπώνετε αυτές τις απόψεις.
Δεν θα με βρείτε σύμφωνο με τα γραφόμενα σας.

Άλλωστε ο καθένας μας κουβαλάει το σπίτι του.

Ευχαριστώ

Κώστας Γ.Συλιγάρδος