Οι δύσκολες στιγμές για τον ελληνικό λαό δεν θα διαρκέσουν πολύ ακόμα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη της Ναυπλίου στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Ο πρωθυπουργός, στον οποίον απονεμήθηκε και το «χρυσό κλειδί» της πόλης από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ανέφερε ότι το Ναύπλιο έχει μεγάλη ιστορία και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Παράλληλα, υπογράμμισε, πως για τον ίδιο, η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί καταφύγιο ξεκούρασης.

«Η μοίρα το θέλησε να είμαι πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες» είπε σε σημείο της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς. «Θέλω να ξέρετε ότι σ\’ αυτές τις δύσκολες, τις σκληρές ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός και που δεν θα διαρκέσουν ακόμα πολύ, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες υπάρχει ο άνθρωπος» συμπλήρωσε.

Ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Βουλευτικού, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Το πρωί, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για την 192 επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Οθωμανικό ζυγό.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook