Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 10:07πμ

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων - Κισάμου και συγκεκριμένα στον κόμβο του Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο φορτηγό τύπου κλούβα, ξαφνικά ανετράπη με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση και στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Στην συνέχεια ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου, βλέποντας το τροχαίο, φρενάρει για να μην συγκρουσθεί και αυτός, αλλά πέφτει πάνω του ένα αυτοκίνητο που ερχόταν απο πίσω.

Ο οδηγός της κλούβας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Το ευτύχημα είναι πως - πέραν του σοκ - δεν τραυματίστηκε κάποιος απο όλους όσοι επέβαιναν στα αυτοκίνητα, ενώ ο οδηγός της κλούβας διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Χανίων και δεν "εξαφανίστηκε" όπως ήταν η αρχική πληροφορία.

Την αιτία του τροχαίου ατυχήματος ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο σημείο λόγω ελλιπούς φωτισμού.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι απο τους στύλους δεν ανάβουν με αποτέλεσμα οι εναλλαγές φωτισμού και η ανάγκη των οδηγών να ανάβουν την υψηλή σκάλα "τυφλώνει" τους οδηγούς που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε φωτορεπορτάζ απο το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.


Flashnews.gr