Ο Αστέρας ανέβασε στροφές στην επανάληψη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Εργοτέλη. Βαριά ήττα με 1-4 για τους “κιτρινόμαυρους” που παραμένουν στην ουρά της βαθμολογίας.
Χωρίς την μεγάλη φάση κύλησε το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο με τους Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης να δείχνουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.
Οι Αρκάδες στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 20΄ ο Γιαννιώτας ανατράπηκε από τον Τσέρνι, με τον Ζαχαριάδη να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Μπαράλες ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και στο 21΄ έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Εργοτέλης “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα τον Αστέρα Τρίπολης. Οι “κιτρινόμαυροι” στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 26′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοφ, ο Γιοβάνοβιτς με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί στο 36΄ όταν το σουτ του Μάσα, βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσέρνι που απέκρουσε.
Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 42΄.Ο Μπογκντάνοφ σουτάρε ο Κοσίτσκι έδιωξε, ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ, εκανε το σουτ, νέα επέμβαση από τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, στην συνέχεια ο Γιουσούφ με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος.
Ο Αστέρας μπήκε αγριεμένος στην επανάληψη και κλείδωσε νωρίς τη νίκη. Στο 48΄ ο Νίκο έφυγε στην κόντρα επίθεση, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γιοβάνοβιτς και κατάληξε στα δίχτυα του Τσέρνι.
Στο 51΄ ο Αστέρας “κλείδωσε” τη νίκη. Εξαιρετική αντεπίθεση του Αστέρα, ο Γιαννιώτας κουβάλησε τη μπάλα, σούταρε έξω από την περιοχή, και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τσέρνι.
Γιουσούφ και Χαντί δεν μπόρεσαν να βάλουν τον Εργοτέλη ξανά στο παιχνίδι στις ευκαιρίες που είχε ο Εργοτέλης και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, με τον Πάρα στο 89΄ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για τους Αρκάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook