Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός ,αντιδήμαρχοι και επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων συνεχίζουν τις επισκέψεις τους σε αγροτικές περιοχές του Δήμου προκειμένου να συζητήσουν με τα τοπικά συμβούλια ,κατοίκους και φορείς των περιοχών για τις προτεραιότητες που θέτει η δημοτική αρχή σε θέματα, υποδομών και καθημερινότητας αλλά και να καταγράψει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφθηκε τους οικισμούς, Καρκαδιώτισσα, Ρουκάνι, Κυπαρίσσι και Καλού συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο πολεοδομίας κ. Γιάννη Αναστασάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκο Φακουρέλη ,τους αντιπροέδρους της ΔΕΠΑΝΑΛ και δημοτικής εταιρίας ανάπτυξης αθλητισμού κ κ. Νεκτάριο Ανδρεαδάκη και Μανόλη Χαιρέτη και το δημοτικό σύμβουλο κ. Μανόλη Σαλούστρο.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα χωριά ο κ. Λαμπρινός συζήτησε με κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τόνισε ότι, «η δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δημοτών της υπαίθρου, προσπαθώντας να επιλύει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του δήμου προβλήματα που παρουσιάζονται ,αλλά και με στοχευμένες παρεμβάσεις στις υποδομές να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους».

Ο Δήμαρχος , υπογράμμισε ακόμη ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στα υπόλοιπα χωριά και οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να ακουστούν και να καταγραφούν τα προβλήματά τους

Τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν τους κατοίκους των τεσσάρων χωριών ήταν οι αναπλάσεις μέσα στους οικισμούς , τα ετοιμόρροπα κτίσματα ,η κατασκευή αρδευτικών δικτύων και η αναβάθμιση - επέκταση των υφιστάμενων κ.α