Με στόχο να προσελκύσει τον πρώτο χρόνο 3 εκατ. επισκέπτες και να κάνει τζίρο 100 εκατ. ευρώ, άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη στις 10 το πρωί το Designer Outlet, το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Ελλάδα και το 20ο στην Ευρώπη της εταιρείας Mc ArthourGlen.

Τα εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός ενώ πλήθος κόσμου περιηγήθηκε στα μαγαζιά που έχουν ανοίξει (η πληρότητα του κέντρου είναι στο 70%).

Στα 110 καταστήματα (τα 10 από αυτά είναι για εστίαση) μπορεί κανείς να βρει προϊόντα σε εκπτώσεις από 35% έως 70% όλο το χρόνο. Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη τύπου, παρά την οικονομική κρίση οι Ελληνες αγαπούν τις μάρκες και θα έλθουν να αγοράσουν φθηνά τα προϊόντα που θέλουν.

Και πράγματι, η οικονομική κρίση στρέφει τους καταναλωτές σε σημεία πώλησης που κάνουν πραγματικές εκπτώσεις καθ\’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mc ArthourGlen, η οποία επένδυσε 100 εκατ. ευρώ για το εκπτωτικό χωριό, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναπτύξει και δεύτερο κέντρο σε άλλο σημείο της Ελλάδας, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

imerisia.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook