Ένταση σημειώθηκε την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου μεταξύ δημοτικού συμβούλου και προέδρου Τ.Κοινότητας.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που γινόταν συζήτηση για ένα οικόπεδο στην περιοχή του Αη Γιάννη, στο οποίο κάτοικοι ζητούν τη διάνοιξη δρόμου, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετους τους ιδιοκτήτες.

Στη συνεδρίαση παρίσταντο εκπρόσωποι και των δύο πλευρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα υπήρχε ήδη ομόφωνη απόφαση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην προηγούμενη δημοτική θητεία.

Οι τόνοι ανέβηκαν, τόσο για το διαδικαστικό όσο και για την ουσία της υπόθεσης. Εκείνη την ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία, Νίκος Μαρτιμιανάκης φέρεται να απευθύνθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Νεκτάριο Ανδρεαδάκη, και να του είπε κάτι επί προσωπικού.

Τα λόγια του προκάλεσαν την έκρηξη του Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος και στράφηκε εναντίον του. Χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ, Νεκτάριου Ανδρεαδάκη

Αναφορικά με το ατυχές συμβάν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου έχω να δηλώσω τα παρακάτω….

Ενώ εξελισσόταν η συζήτηση διαφόρων θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο,αμέριμνα και εντελώς ξαφνικά πίσω μου,σταμάτησε κάποιος κύριος άγνωστος σε μένα και με σφόδρα απειλητικό ύφος μου ανέφερε επί λέξει \”Τα ίδια θα πάθεις με τον Ινιωτάκη…κω….παιδο\” ,δείχνωντας επιδεικτικά με το δάκτυλό του την εικόνα του Πέτρου στο labtop που είχα μαζί μου!!!

Έκπληκτος ,αντέδρασα, ζητώντας του τον λόγο…. και αντ΄ αυτού ,αντί να ζητήσει συγνώμη…….έβριζε χυδαία και ακατανόμαστα……. ..με άμεση συνέπεια να κατευθυνθώ προς το μέρος του για την ανήθικη και απρεπέστατη συμπεριφορά του μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου,με έντονα νωπές στη μνήμη όλων μας τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Πέτρου Ινιωτάκη……….

Τα παραπάνω βέβαια εύγλωττα μπορούν να τα επιβεβαιώσουν,αφού καθόταν δίπλα μου, τόσο ο κύριος Ξυλούρης συνάδερφος και πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ , όσο και ο υποψήφιος σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών Τζανάκης Νεκτάριος,αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι τριγύρω!!

Εκ των υστέρων, έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Προφήτη Ηλία με τον συνδυασμό του κυρίου Κουράκη…….κύριος Νίκος Μαρτιμιανάκης!

Για όλα τα παραπάνω, δήλωνω απερίφραστα και κατηγορηματικά τον αποτροπιασμό μου και την ντροπή μου για την αήθη συμπεριφορά πρωτοκλασάτου στελέχους του κυρίου Κουράκη και μάλιστα μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου…

Αυτή είναι η πραγματική και μόνη αλήθεια την οποία οφείλουν να γνωρίζουν οι δημότες της πόλης μας,προκειμένου να αποκρυσταλλώνουν άποψη για τα τεκταινόμενα της πόλης μας…..

Σας ευχαριστώ,

Ανδρεαδάκης Νεκτάριος

δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου και αντιπρόεδρος της Δ.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook