Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μιλάει πρώτη φορά για το σκηνικό με τα γάντια και την Λιάνα Κανέλλη.

«Η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς όπως παρουσιάστηκε τότε. Ο σεβασμός μας για την κυρία Κανέλλη ήταν και θα είναι πάντα απεριόριστος. Είναι μια πολύ δυναμική και έξυπνη γυναίκα. Η δική μας απόφαση τότε, για πολλούς λόγους που θα αναλύσω κάποια άλλη φορά, ήταν να κρατήσουμε μια χαλαρή στάση, να ζητήσουμε συγγνώμη και να μη δώσουμε συνέχεια.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Σε κάθε εκπομπή έκανα πλάκα με φανερή κάμερα σε διάφορους καλεσμένους του ΣΚΑΪ. Έκανα περίπου 150 τέτοιες πλάκες και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Ισα-ίσα η αντίδραση των καλεσμένων ήταν πάντα θετική. Ο σκοπός της συγκεκριμένης πλάκας είχε στόχο ξεκάθαρα την απαράδεκτη επίθεση του Κασιδιάρη προς την κυρία Κανέλλη και βεβαίως σκοπός μας ήταν να επικρίνουμε και να χλευάσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η θέση μας για το θέμα ήταν ξεκάθαρη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής εν γένει. Είχαμε καταδικάσει χιουμοριστικά/σατιρικά πολλές φορές την πράξη του Κασιδιάρη. Αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα καν να πω στην κυρία Κανέλλη τι ήθελα να κάνω. Δεν πρόλαβα. Ναι, φορούσα γάντια του μποξ. Οχι, όμως, η κάμερα δεν ήταν κρυφή. Δεν κάναμε φάρσες. Σκετσάκια κάναμε. Με κάμεραμαν και ηχολήπτη, σε ανοιχτό χώρο, με πέντε άτομα να πηγαινοέρχονται τριγύρω. Οχι, δεν στρίμωξα κανέναν σε καμία σκοτεινή γωνιά με σκοπό να τον εκφοβίσω. Και, όχι, δεν έγινε ποτέ καμία πλάκα. Δεν τρομάξαμε ποτέ κανέναν και δεν έγινε ποτέ κανένα γύρισμα. Δεν υπάρχει υλικό.

Πολύ απλά διότι η κυρία Κανέλλη μας είχε δει από την εσωτερική γυάλινη πόρτα -το στούντιο του ΣΚΑΪ έχει διπλή πόρτα με διάδρομο- και από απόσταση 10 μέτρων άρχισε να φωνάζει «μη με τραβήξετε τώρα» ενώ μας πέταξε και αρκετά ακόμα «γαλλικά». Εννοείται πως το δεχτήκαμε επιτόπου. Δεν γράψαμε τίποτα και ανεβήκαμε στα γραφεία μας να συνεχίσουμε τη δουλειά μας κανονικά. Ξαφνικά μείναμε άναυδοι με την εικόνα της κυρίας Κανέλλη στην τηλεόραση να κλαίει και να διαμαρτύρεται στην εκπομπή της κυρίας Τσαπανίδου. Πραγματικά δεν το χωρούσε ο νους μας.

Ξαφνικά έγινα «κωλόπαιδο», «Χρυσαυγίτης» και «φασίστας»! Η τροπή που πήρε όλη αυτή η ιστορία μού προκάλεσε τρομερή απορία, στεναχώρια και αηδία. Σίγουρα όμως ήταν και ένα καλό μάθημα για μένα. Η πλάκα είναι ότι τώρα με παίρνουν διάφοροι δημοσιογράφοι τηλέφωνο οι οποίοι τότε με έβριζαν δημόσια με χυδαίο τρόπο χωρίς καν να με ρωτήσουν ποτέ τι έγινε και μου λένε πόσο με θαυμάζουν και με απολαμβάνουν στο «Dancing» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

– Τι έκανες όταν σταμάτησε η εκπομπή «Συντέλεια» στο ΣΚΑΪ;
«Συνέχισα με μια ραδιοφωνική εκπομπή με τα παιδιά της «Συντέλειας» και μετά ήρθε η πρόταση από το website του ΑΝΤ1. Στο Netwix.gr είμαι στο comedy κομμάτι με την εκπομπή «Ένα στα γρήγορα».

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook