Ο Εθελοντικός Σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» διοργανώνει, στους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου, στην Κίσαμο, έκθεση εργασιοθεραπείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπέρ των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου.

Οι δράσεις ξεκίνησαν το εσπέρας της 1ης Δεκεμβρίου με την συμμετοχή της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Χορωδίας του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου που τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα και την κ. Φωτεινή Σεγρεδάκη, συγγραφέας-λογοτέχνης να αναφέρεται στον Εθελοντισμό. Το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Δεκ., η κ. Ευδοκία Σκορδαλά, συγγραφέας, θα απευθυνθεί σε μικρούς και μεγάλους ως βιωματική εμπειρία στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με θέμα: «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη…», ενώ το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Δεκ., θα πραγματοποιηθεί δράση για παιδιά μέσα από το μουσικό παραμύθι «Σι Σου Ντο», με θέμα την διαφορετικότητα και την συμμετοχή των Νηπιαγωγών κ. Στεφανουδάκη Άννας και Ελευθεριάδου Ευανθίας. Η βραδιά θα κλείσει με εορταστικά τραγούδια από τα μέλη της χορωδίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Δεκ., με παράσταση καραγκιόζη από τον κ. Νίκο Μπλαζάκη. Η κ. Τίνη Δαμιανάκη, Πρόεδρος του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», η οποία και θα κλείσει τον κύκλο των εκδηλώσεων, δήλωσε: «Στους δύσκολους καιρούς μας η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης μέσα από τον εθελοντισμό αναδεικνύεται ως το μοναδικό ίσως αντίδοτο των πολλών δεινών εμπερίστατων και κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας.

Ο Σύνδεσμος μας, μέσα από τις δράσεις του, στηρίζει το πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας. Σας καλούμε και προσκαλούμε όλους σας όπως επισκεφθείτε τις ημέρες αυτές την έκθεση μας, η οποία διαθέτει και έργα των τροφίμων του Αννουσάκειου, και στηρίξετε με την αγάπη σας την προσπάθεια μας. Η έκθεση λειτουργεί τα απογεύματα από τις 5.00μ.μ. έως 9.00μ.μ.», κατέληξε η κ. Δαμιανάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook