Βιβλίο για την τρόικα και το μνημόνιο αποκάλυψε πως γράφει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως γράφει σήμερα ο Βηματοδότης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε τη συγγραφή ενός νέου βιβλίου αφιερωμένο στα τηλεοπτικά και μη πρόσωπα που άλλα έλεγαν κάποτε για το μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα, κατά τη διάρκεια γεύματος με γαλάζιους βουλευτές και στελέχη, σε ταβέρνα στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η εμμονή του πρώην υπουργού Υγείας με την τρόικα και τα μνημόνια είναι τέτοια που εκνεύρισε τους παρευρισκόμενους, με την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ήταν παρούσα να αντιδρά. Η υπουργός Τουρισμού εμφανίζεται να είπε στον κ. Γεωργιάδη: «Πάψε επιτέλους να είσαι τόσο φανατικός με την τρόικα, κάνει κακό. Δεν λέω η τρόικα έφερε ορισμένα καλά, αλλά έφερε και κακά». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αντέτεινε: «θα λέω το σωστό, από την πρώτη στιγμή είμαι σταθερός στις απόψεις μου».

«Έτσι, όπως εμφανίζεται δημιουργείς διαφορετική εντύπωση» φέρεται να του απάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. «Δουλεύω από μικρό παιδί στο πεζοδρόμιο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν» αποκρίθηκε εκείνος. Όπως γράφει ο Βηματοδότης, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν άσκοπο να τον μεταπείσουν και η συζήτηση τελείωσε εκεί.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook