Ήταν παντρεμένοι επί πέντε χρόνια και είχαν μαζί δύο παιδιά, ωστόσο η 34χρονη Sara Sutherland αποφάσισε να χωρίσει με τον 35χρονο σύντροφό της Lee Osler. Έτσι, ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού και πήγε να μείνει με την αδελφή του.

Ωστόσο, ο χωρισμός μάλλον του έπεσε δύσκολος και έτσι άρχισε να παρακολουθεί την 34χρονη για να δει μήπως βλέπει κάποιον άλλον άντρα. Μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να πάει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του σε παιδικό πάρτι και τότε έβαλε σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκδίκησης...

Σέρβιρε στην νεαρή γυναίκα μια βότκα με χυμό πορτοκάλι και πρόσθεσε μέσα απορρυπαντικό που περιείχε... χλώριο! Η γυναίκα ανέφερε στο δικαστήριο ότι το ποτό της είχε μια «παράξενη γεύση», που την απέδωσε στο «φθηνό μίξερ» που είχαν στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα η 34χρονη υπέφερε από δυνατό πονοκέφαλο και για δύο ημέρες είχε διάρροια, αλλά φαίνεται ότι τα 10ml απορρυπαντικού δεν ήταν αρκετά για να της δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα υγείας.

Μετά την πράξη του, ο 35χρονος, που πάσχει από κατάθλιψη, μίλησε στον σύμβουλό του για ό,τι έκανε και εκείνος τον προέτρεψε να μιλήσει στην αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη και δικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση, ενώ παράλληλα το δικαστήριο του επέβαλε τρία χρόνια περιοριστικά μέτρα σε σχέση με την 34χρονη.

Η Sutherland ανέφερε στο δικαστήριο ότι από την ημέρα που έμαθε τι έκανε ο πρώην σύντροφός της παθαίνει κρίσεις πανικού και πάσχει από αϋπνίες.

newsbomb.gr