​Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση της Ρεπουμπλικανής Ελίζαμπεθ Λάουτεν, η οποία σχολίασε με άκομψο τρόπο τις κοντές φούστες της Σάσα και Μαλία Ομπάμα, δήλωσε την παραίτησή της!

Σύμφωνα με το δίκτυο MSNBC η εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, Στιβ Φίντσερ, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση της καθώς τα σχόλιά της για την εμφάνιση των έφηβων θυγατέρων του προέδρου των ΗΠΑ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η Λάουτεν είχε γράψει στο προφίλ της έπειτα από την εμφάνιση της 13χρονης και 16χρονης κόρης του Ομπάμα την ημέρα που απένειμε… χάρη ο Αμερικανός πρόεδρος σε μία γαλοπούλα: «Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, όμως είστε μέρος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήστε να δείξετε μία κλάση, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ρόλο σας».

Ωστόσο, το σχόλιο που εξόργισε πολλούς Αμερικανούς ήταν το παρακάτω: «Ντυθείτε σαν να αξίζετε τον σεβασμό και όχι μια θέση σε μπαρ»!

Όμως μετά από την αντίδραση εκατοντάδων χρηστών του Διαδικτύου, η Λαόυτεν φρόντισε να «κατεβάσει» την ανάρτηση και να απολογηθεί λέγοντας πως έκρινε γρήγορα τις δύο ανήλικες «με τρόπο που δε θα ήθελε να κριθεί η ίδια όταν ήταν έφηβη».

Παρά την απόπειρά της να εξομαλύνει το κλίμα, ωστόσο, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο είδε την… πόρτα εξόδου από το γραφείο του γερουσιαστή.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook