«Οταν έπινα έχανα τον έλεγχο. Εχω ψυχολογικά προβλήματα», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο πιστολέρο του Μικρολίμανου, ο οποίος απολογείται για απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες.

Ο Αλμπέρ Μπάκο ομολόγησε τη συμμετοχή του τόσο στην επίθεση στο Μεταξουργείο, όπου σκοτώθηκε ένας θαμώνας του μπαρ, όσο και στους πυροβολισμούς στο καφενείο στην οδό Φυλής, αλλά και στη ληστεία στο Western Union, όπου οι δράστες μπερδεύτηκαν και αντί για την τσάντα με τα λεφτά πήραν τη σακούλα που περιείχε ένα… τάπερ με φαγητό.

Ο Μπάκο έδειξε ως συνεργό του στις εγκληματικές του πράξεις τον Όλντι, ενώ ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθούν, όπως είπε, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οσο για την αγαπημένη του Ρεζάρτα, αν και η σχέση τους διήρκεσε μόλις 20 ημέρες, φέρεται αποφασισμένη, όπως είπε ο ίδιος, να τον περιμένει παρά τη δικαστική εμπλοκή του, αφού, κατά τα λεγόμενα του εγκληματία, άλλαξε άποψη σε σχέση με τα όσα είχε δηλώσει η ίδια, υποστηρίζοντας ότι μετά την επίθεση στο Μικρολίμανο δεν ήθελε να τον δει μπροστά της.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook