Νωρίτερα από την 1η Ιανουαρίου 2015 φαίνεται να άρχισε τα... ψώνια από ψηλό ράφι ο Κισσαμικός!

Μπορεί να μην είχε διαρρεύσει τίποτα μέχρι τώρα αλλά ο προπονητής του Ηροδότου Θανάσης Κολιτσιδάκης φρόντισε να αποκαλύψει τη συμφωνία της Χανιώτικης ομάδας με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη σε εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, αφού προφανώς το πληροφορήθηκε ο ίδιος από τον ποδοσφαιριστή, που συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του.

Μπορεί να μην έδεσε το... γλυκό με το "μπαμ" του καλοκαιριού, τον Βερόν, αλλά στον Κισσαμικό ευελπιστούν ότι με τον "Φράγκι" τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού είναι γνώστης της ελληνικής νοοτροπίας και έχει περάσει με επιτυχία κατά το παρελθόν από τα γήπεδα της Γ' Εθνικής - σε δυσκολότερες συνθήκες - με τη φανέλα του ΠΟΑ.

Το μόνο που απομένει μετά την αποκάλυψη του Κολιτσιδάκη είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Το βιογραφικό του 

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1983 και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Ακαδημία του ΟΦΗ. Στην πρώτη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει συμμετοχές κι έτσι ακολούθησε η παρουσία του στον ΠΟΑ για μιάμιση σεζόν, όπου... οργίασε στα γήπεδα της Γ' Εθνικής (47 συμμετοχές-13 γκολ).

Οι εμφανίσεις του "ανάγκασαν" τον Εργοτέλη να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να τον κάνει δικό του για έξι χρόνια (127 συμμετοχές-11 γκολ). Για μία σεζόν βρέθηκε στην Τρίπολη για λογαριασμό του Ευρωπαίου Αστέρα, για να έρθει η επιστροφή του στον ΟΦΗ μετά από εννιά χρόνια τη σεζόν 2013-14, όπου είχε 10 συμμετοχές.

Η χρονιά φέτος δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ίδιο αφού προέκυψε το "διαζύγιο" με τον ΟΦΗ.