Μια μεγάλη προσπάθεια για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών, ξεκινά με τετραήμερες εκδηλώσεις στα Χανιά.

Η εκδήλωση με κεντρικό θέμα \”Δώσε ελπίδα – Δώσε ζωή\” θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγ.Αρσενάλι), στην οποία ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς ‘’Ορίζοντας‘’ το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ΄΄ Ο Αγ.Γεώργιος’’ και ο σύλλογος‘’ Όραμα Ελπίδας’’ Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών\” ’Ογκολογική Μονάδα Παίδων ‘’ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», καλούν όλους να παραστούν προκειμένου να ενημερωθούν για το πως μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση έχει κληθεί ως βασικός ομιλητής ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Νοσοκομείου «Αγ. Σοφία», ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία της δειγματοληψίας, της δωρεάς και της μεταμόσχευσης μυελού των οστών τους υποψήφιους εθελοντές δότες.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία, κατά την οποία όσοι επιθυμούν θα καταχωρηθούν στην Τράπεζα εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook