Έγινε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτρης

Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτρης.

Οι απόφοιτοι της περιόδου 2012 - 2014 ολοκλήρωσαν άλλο ένα κύκλο σπουδών, και τιμήθηκαν με την καθιερωμένη απονομή των πτυχίων τους στις εγκαταστάσεις της σχολής στο ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων.Η Hotelier Tourism Studies & Training, αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις της εκπαίδευσης στην τουριστική βιομηχανία δημιουργώντας τους μελοντικούς επαγγελματίες του χώρου. Η Σχολή λειτουργεί από το 2006 με τμήματα: Διοίκησης Ξενοδοχείου - Εστιατορίου και Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής Τέχνης αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Caldera Creta Paradise στο Γεράνι.Οι μαθητές ολοκλήρωσαν τον διετή κύκλο σπουδών τους ο οποίος περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις  αλλά και αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, οπλίζοντας τους έτσι με τα απαραίτητα εφόδια για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς των εκπροσώπων  του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας αλλά και του Συλλόγου Αιμοδοτών Χανιών «Άγιος Ιωάννης» με το «Αριστείο Διαφορετικότητας» που τους απονεμήθηκε από τον Διευθυντή της Σχολής κο Λειβαδιωτάκη Δημήτρη.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν Γονείς & Φίλοι των αποφοίτων, εκπρόσωποι από τη Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Δήμο Πλατανιά, το Προξενείο της Σλοβακίας στα Χανιά τον Όμιλο Caldera Κρομμυδάκης, την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, την  Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Σύλλογο Καταστηματαρχών Πλατανιά «Ιαρδανός».

Την τελετή αποφοίτησης ακολούθησε ελαφρύς μπουφές που επιμελήθηκαν οι Σπουδαστές και οι Καθηγητές της Σχολής  με ιδιαίτερα εδέσματα και κρητικά προϊόντα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ