Η 35χρονη Lou Burns, σύζυγος του Βρετανού κωμικού ηθοποιού Nick Burns, επισκέφθηκε με την μητέρα και την αδελφή της το πολυτελές ξενοδοχείο Claridge\’s στο Λονδίνο για να πιουν το απογευματινό τσάι τους.

Η νεαρή μητέρα, που έχει τρία παιδιά, είχε μαζί της την μόλις δώδεκα εβδομάδων κορούλα της, Isadora και κάποια στιγμή άρχισε να την θηλάζει…

\"\"

Τότε, ένας σερβιτόρος εμφανίστηκε με μια τεράστια λευκή πετσέτα στα χέρια του και ανάγκασε την 35χρονη γυναίκα να καλύψει το στήθος της, γιατί όπως της είπε αυτή είναι η πολιτική του ξενοδοχείου προκειμένου να μην προσβάλλονται οι υπόλοιποι επισκέπτες.
 
Η Burns, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ιστορία της με τις σχετικές φωτογραφίες, ανέφερε ότι αισθάνθηκε ταπεινωμένη και ξέσπασε σε κλάματα. Η νεαρή μητέρα ζήτησε από τον σερβιτόρο να μιλήσει με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος της είπε ό,τι ακριβώς και ο σερβιτόρος, χωρίς να δώσει λύση στο πρόβλημά της.

Η 35χρονη αναφέρει ότι όταν το προσωπικό του πεντάστερου ξενοδοχείου διαπίστωσε πόσο ταραγμένη ήταν της ζήτησε συγγνώμη και τελικά της επέτρεψαν να αφαιρέσει από το στήθος της την πετσέτα, αν δεν ενοχληθούν οι υπόλοιποι πελάτες.

\"\"

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε μηνύματα συμπαράστασης από χρήστες στο διαδίκτυο για την περιπέτεια που έζησε και έγραψε ότι παρόλο που πήγαινε πολύ συχνά στον συγκεκριμένο χώρο στο εξής δεν θα τον επισκεφθεί ξανά. H Burns έγραψε στην ανάρτησή της: «Οι γυναίκες βρίσκονται υπό πίεση για να θηλάσουν και δεν είναι εύκολο. Έχω άλλα δύο παιδιά και έχω αγωνιστεί για να τα θηλάσω. Νομίζω ότι οι γυναίκες θα πρέπει να υποστηριχθούν περισσότερο στο θέμα του θηλασμού, ειδικότερα όταν καταβάλλουν προσπάθεια για να μη τραβήξουν την προσοχή».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook