Απίστευτο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε ένα τέταρτο πριν τις δύο τα ξημερώματα. Η 20χρονη κοπέλα και 27χρονος φίλος βρίσκονταν μέσα στο αμάξι στην οδό Στενημάχους στο κέντρο της Αθήνας
Για άγνωστο λόγο το ζευγάρι διαπληκτίστηκε. Τότε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός Αλβανός έβγαλε ένα πιστόλι που είχε πάνω του και πυροβόλησε την 20χρονη κοπέλα που δέχθηκε τη σφαίρα στο πρόσωπο.
Ο 27χρονος σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, απλά άνοιξε την πόρτα, έσπρωξε την κοπέλα έξω απ\’ το αυτοκίνητο, την πέταξε στο δρόμο και πάτησε το γκάζι.
Λίγα μέτρα πιο κάτω σταμάτησε, αλλά όχι από τύψεις. Απλά θέλησε να ξεφορτωθεί το όπλο. Το πέταξε σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε.
Οι περίοικοι που άκουσαν τον πυροβολισμό και πετάχτηκαν έξω είδαν την κοπέλα μέσα στα αίματα και ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και έτσι τώρα έχοντας τα στοιχεία του έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook