Τρόφιμα ενόψει Χριστουγέννων συγκεντρώνει το Δίκτυο Κοινωνικής Φροντίδας για το κοινωνικό παντοπωλείο και καλεί του πολίτες να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή με σύνθημα "Χριστούγεννα για όλους".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα του έτους, τον μήνα που αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη ζεστασιά και την αλληλεγγύη, γίνεται πιο έντονη η ανάγκη να ενεργοποιηθούμε για τον πιο ουσιαστικό και πολύτιμο σκοπό.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου να καλύψει βασικές καθημερινές ανάγκες 300 οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων οικογενειών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας ολοκληρώνει το 2ο έτος λειτουργίας του στον Κοινωνικό Χώρο των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και στηρίζεται κατά βάση σε δωρεές της τοπικής κοινωνίας.

Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, γάλα, κονσέρβες, είδη ατομικής περιποίησης και σχολικά βοηθήματα και σας καλούμε με την αφορμή αυτή να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε από κοντά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Έχουμε αποδείξει ότι με την αλληλεγγύη μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Ας το επαναλάβουμε, τώρα που το πνεύμα των Χριστουγέννων απλώνεται σε όλο τον κόσμο!

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας
Κοσμά Ζώτου & Μονής Αγκαράθου
Τηλ. Επικοινωνίας: 2810-244186
Email: [email protected]
facebook.com/KoinonikoPantopoleioStoDemoErakleiou"