Περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ εισέβαλαν στην τελευταία προπόνηση, ζήτησαν από τους παίκτες να κερδίσουν τον Εργοτέλη. Ο Μακρής μίλησε εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ.

Ήταν δεδομένο ότι μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τις ήττες σε Ξάνθη και Γιάννενα, ότι θα υπήρχε πιο «θερμή» αντίδραση από την πλευρά του κόσμου. Και αυτό συνέβη σήμερα το απόγευμα, στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 5.00 το απόγευμα, περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ εισέβαλαν στο «Γεντί Κουλέ» και ζήτησαν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και τον Γκατούζο. «Να δώσετε και την ψυχή σας για αυτήν την ομάδα. Δεν γίνεται να έχετε τέτοια εικόνα και να φτάνουν στα αυτιά μας διάφορα για την παρουσία σας. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Δώστε τα όλα και πάρτε αυτά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό» ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Από την δική τους πλευρά, πήρε τον λόγο ο Μακρής, ως αρχηγός του ΟΦΗ και είπε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο γήπεδο: «Να είστε σίγουροι πως αύριο θα δείτε μια άλλη ομάδα. Σας το υποσχόμαστε και σας δίνουμε τον λόγο μας ότι από αύριο θα κάνουμε μια νέα αρχή» ενώ τον λόγο πήρε στην συνέχεια και ο Κάρλος Μιλιάζες που πρόσθεσε με την σειρά του: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να σας κάνουμε και εσάς χαρούμενους και να κερδίζει η ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook