Στην πορεία για το 11ο συνέδριο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΤΕΙ Ηρακλείου με θέμα “ΚΝΕ,πρωτοπόρα νεολαία, γερή και μαζική, στο πλευρό του ΚΚΕ”, Τετάρτη 10/12, ώρα 14.30, αιθουσα Γ6, ομιλήτρια Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Ηρακλείου με θέμα “Τί φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;”, Τετάρτη 10/12, \’ωρα13.00, αίθουσα Α214, ομιλητής Βάγιας Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ

Μεγάλη Συναυλία των Τομεακών Οργανώσεων Ηρακλείου της ΚΝΕ με το μουσικό συγκρότημα “Άλμα”, στη μουσική σκηνή “Νυν και Αεί” (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), Τετάρτη 10/12, ώρα 22.00.

Εκδήλωση-συζήτηση του Εργατικόυ Τομέα Ηρακλείου της ΚΝΕ με θέμα “Η συμβολή της εργαζόμενης νεολαίας στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για τη Λαική Συμμαχία,για το Σοσιαλισμό ” , Σάββατο 13/12,ώρα

19.00, Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ομιλιτής Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Η Τ.Ο. ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: \’\’Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε” την Παρασκευή 5 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο), με ομηλιτή τον Βάγια Βάγια, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ Οικονομικού και Πολιτικού, διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό. Για τη σοσιαλιστική Οικονομία, το Σάββατο 6 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο καφενείο \’\’Κιμωλία\’\’, με ομηλιτή τον Άγγελο Κορδή, μέλος του ΤΣ ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ ΦΚΣ, Φιλολογίας, Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας, διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας \’\’Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό. Για τη σοσιαλιστική Εξουσία\’\’, τη Δευτέρα 8 Δεκέμβρη και ώρα 18:00 στο καφενείο \’\’Μικρό Καφέ\’\’, με ομηλιτή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής \’\’Φασισμός και Κοινωνική επανάσταση\’\’ την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο), με ομηλιτή τοιν Άλκη Νικολακέα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΤΕΙ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: \’\’Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε” την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα του Κτηρίου Β, με ομηλιτή την Μαργαρίτα Κωνστανταρέα, μέλος του ΤΣ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Επισιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει σύσκεψη με θέμα: \’\’Τι έχουμε… τι δικαιούμαστε” το Σάβββατο 13 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο καφενείο \’\’Μικρό Καφέ\’\’.

Σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχει Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook