Λίγες μέρες μετά το 2-3 με τον Φωστήρα η Επισκοπή γνώρισε και νέα ήττα στο ΔΑΚ Γάλλου, με 1-2 από την Παναχαϊκή στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής.
Με υπέρ τους τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για το \”διπλό\”, πετυχαίνοντας στο διάστημα αυτό και τα δύο γκολ.

\"\"

Στο 25\’ ο Ντα Κόστα με εκτέλεση φάουλ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 και στο 41\’ ο Μαρουκάκης με προβολή από γύρισμα του Χαρτσιά – ο οποίος σύμφωνα με τους γηπεδούχους έκανε φάουλ στον Παπαδήμα στο ξεκίνημα της φάσης – έκανε το 0-2.
Στο 75\’ ο Μαραθιανός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

\"\"
Στο 89\’ ο προωθημένος Μποτωνάκης μείωσε σε 1-2 για την Επισκοπή.
\"\"
Διαιτητής: Μανουράς (Τρικάλων)
Βοηθοί: Λάμπρου-Μήταρης (Αν. Αττικής)

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (46’ Μανουσάκης), Λιονάκης, Μποτωνάκης, Βουρβαχάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46’ Δρακάκης), Ράντοβιτς (66’ Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα Άλπι, Στεργίδης (55’ Ζλατκόφκι), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα (85’ Αναστασόπουλος), Γκαντιάγκα,, Μπαλού, Πατινιώτης, Χαρτσιάς (90’ Τσώνης).

Οι διαιτητές με ΑΕΚ

Η Επισκοπή την Κυριακή (07/12, 18:00) πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ, το οποίο θα διευθύνει ο Νίκος Ρούσσος-Μπεκερτζής από την Πρέβεζα. Α\’ βοηθός θα είναι ο Σπύρος Χουλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία και β\’ ο Παναγιώτης Μεσσήνης από την Αχαΐα. 

Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Παναγιώτης Κουλουδής (Λέσβου), με παρατηρητή διαιτησίας το Νίκο Κούλια (Κέρκυρας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook