Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ο \”Τρελαντώνης\” έρχεται και πάλι στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ για δυο ακόμη παραστάσεις. 11 το πρωί και 5 το απόγευμα.

Είσοδος 6 και 8 €. Πληροφορίες 2813 013 218, 6832 858624

“Ο Τρελαντώνης” … Ίσως το ωραιότερο κείμενο- μυθιστόρημα… Ίσως από την σημαντικότερη Ελληνίδα συγγραφέα… ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ….

Το εξαίρετο μυθιστόρημα από τα χέρια της Καλαϊτζή Γλυκερίας , μια από τις σημαντικότερες θεατρολόγους της Ελλάδας παίρνει σάρκα και οστά . Προσαρμόστηκε με μεγάλο σεβασμό στο αρχικό κείμενο από τον σκηνοθέτη Μάνο Μανιά.

Τι μπορεί να συμβεί στις ευάλωτες ηλικίες των παιδιών ; Περιέργεια , ζαβολιές , ζημιές , παιχνίδι , επικίνδυνες περιπέτειες.; Πού φτάνει η αγάπη τους και πού η παιδική αφέλεια; Ποιες οι σχέσεις τους με την ξενόφερτη δασκάλα που τους μαθαίνει ξένες γλώσσες; Πού μπορεί να φτάσει ο Τρελαντώνης και τι σκανδαλιές δημιουργεί; Ποιος μπορεί να ορίσει τα σύνορα της παιδικής λογικής και με τι τρόπο;

Ξυπνούν όνειρα , ξυπνούν αθώα παιχνίδια , ξυπνούν απίστευτες συγκρούσεις παιδιών και μεγάλων. Κι ένας μαγικός κόσμος πλημυρισμένος από γέλιο, απίστευτο γέλιο παρελαύνουν στο εξαιρετικό κείμενο . Μα πάνω απ΄όλα η τίμια , η αγνή ψυχή του παιδικού κόσμου που θα φέρει διλλήματα , σκέψεις κι ερωτήματα.

Ο Τρελαντώνης ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες . Κανείς δεν μένει αδιάφορος , ούτε ο γονέας, ούτε ο δάσκαλος , ούτε το παιδί , ούτε το κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια πρόταση , είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Με την εγγύηση της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου , του Μάνου Μανιά και της Πηνελόπης Δέλτα.
Το έργο παρουσιάστηκε στο κοινό του Ηρακλείου και κατάφερε να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους στις 4 παραστάσεις που δόθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μόνο 2 παραστάσεις στον Θεατρικό Σταθμό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου αλλά λόγω μεγάλης συμμετοχής δόθηκαν άλλες 2 την επόμενη μέρα στην Αστόρια και αυτές με μεγάλη επιτυχία.

*Πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, βίντεο, αρχείο στο Facebook Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου (ΘΕΑΣΗ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook