Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 49χρονος, χθες το πρωί, στο λιμάνι της Σούδας, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, o 49χρονος σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν εντός σακιδίου ταξιδιού, δύο νάιλον συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 110,30 γραμμαρίων καθώς και ένας (01) μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Στη συνέχεια προσήλθε αυτοβούλως στην Λιμενική Αρχή Χανίων ένας 23χρονος ο οποίος δήλωσε ότι η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας προορίζονταν για από κοινού χρήση, με άλλους δύο  άνδρες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook