Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ σε καφενείο στην Λαγούτα του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Δύο Ρουμάνοι, καυγάδισαν έντονα για τα μάτια μιας γυναίκας με αποτέλεσμα η κατάσταση να παρεκτραπεί και ο ένας εξ αυτών να επιτεθεί και να τραυματίσει τον ομοεθνή του με σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στην καρωτίδα, ενώ ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (03.12.2014) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας. Επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (03.12.2014) το βράδυ, ο 34χρονος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), δέχτηκε επίθεση από τον 54χρονο, ο οποίος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη o 54χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου , του Αστυνομικού Τμήματος Καστελλίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook